VÅRA UTBILDNINGAR

INTENSIVKURS - vår absolut populäraste utbildning

Har du möjlighet att fokusera helt på körkortet på heltid så är en intensivkurs att rekommendera.

Utbildningen förläggs under ca 2-3 veckor.

Det är en tuff utbildning men oftast det mest tidsbesparande och kostnadseffektiva sättet att ta körkort på. Ett klokt val för dig som känner att körkortet lätt rinner ut i sanden eller att du lätt tappar den glöd & gnista som kan vara bra att ha. Du väljer själv vilket paket du tror dig behöva. Vi rekommenderar det stora paketet för den som har lite eller inga förkunskaper sen tidigare. Har du mycket goda förkunskaper så rekommenderar vi mellanpaketet. Har du haft körkort tidigare och blivit av med det, eller har du körkort i ett annat land. Då är det lilla paketet att rekommendera. Tillkommande körlektioner debiteras och bland har vi för många körlektioner och då betalar vi tillbaka överskottet.

PLANERAD UTBILDNING

Ibland hinner man inte riktigt med allt man skulle vilja men då planerar vi utbildning under några fler veckor så att du känner att du hinner med annat också.

ENDAST KÖRLEKTIONER

Ibland vill man bara ta några få körlektioner att kolla av hur man ligger till innan uppkörning och då erbjuder vi en utbildningskontroll hos oss innan ni kör upp på trafikverket. Ni bokar själva erat förarprov hos trafikverket.

RISKUTBILDNING DEL 1

Obligatorisk föreläsning om alkohol-droger-trötthet & andra riskbeteénden i trafiken, även kallad riskettan.

Alla är välkomna att boka in sig på riskutbildning hos oss.

Föreläsningen hålls på trafikskolan och håller på ca 3 1/2 timme.
Anmäl dig genom att maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Ange kurstillfälle-namn-personnummer-adress-telefonnummer på samtliga deltagare.

RISKUTBILDNING DEL 2

Den praktiska delen i riskutbildning för B-körkort även kallad halkbanan.
Riskutbildning del 2, även kallad halkan, ger dig kunskap om hur halt underlag påverkar din körning och hur du som förare hanterar riskfyllda situationer.

För att kunna tillgodogöra dig och genomföra denna riskutbildning krävs det att du har goda kunskaper i manövrering av bilen.
Utbildningen genomförs i grupper om fyra elever och ni har med er en intruktör i bilen. Ibland har vi plats kvar i bilen så att även du som är privatist kan åka med. Maila eller ring oss för att kolla efter ledig plats.

ANPASSAD TEORI

Teori kan känns som en tung bit för många, vare sig om man har dyslexi, adhd,add eller andra svårigheter.

Vi har inga obligatoriska teorilektioner utan vi hjälper dig så inviduellt vi hinner och kan.
I fjol hade vi en statistik på 90% godkända elever vid 1:a teoriprovsförsöket. En statestik vi är stolta över!

Vi hjälper dig individuellt med det som just DU har svårt med. En fråga vi ofta får är om man kan BARA göra teori på trafikskolan & svaret är SJÄLVKLART.