INTENSIVKURS KÖRKORT & UTBILDNINGAR

INTENSIVKURSen är vår absolut populäraste körkortsutbildning

Har du möjlighet att fokusera fullt på körkortet på heltid så är en intensivkurs att rekommendera.

Intensivkursen är en utbildning som ger dig körkort på ca 3-4 veckor.

Det är en tuff intensivkurs men oftast det mest tidsbesparande och kostnadseffektiva sättet att ta körkort på. Ett klokt val för dig som känner att körkortet lätt rinner ut i sanden eller att du lätt tappar den glöd & gnista som kan vara bra att ha.

Körkortspaket
Vi har flera varianter på paket och upplägg, allt för att passa olika behov. På sidan om priser hittar du våra körkortspaket. Du väljer själv det paket som passar dig. Vi rekommenderar det stora paketet för dig som har lite eller inga förkunskaper sen tidigare. Har du mycket goda förkunskaper så rekommenderar vi mellanpaketet. Har du haft körkort tidigare eller har du körkort i ett annat land, då är det lilla paketet att rekommendera. Tillkommande körlektioner debiteras extra och blir det planerade körlektioner över, så betalar vi tillbaka överskottet.

PLANERAD KÖRKORTSUTBILDNING

Ibland hinner man inte riktigt med allt man skulle vilja, då planerar vi körkortsutbildningen under fler veckor så att du känner att det passar för dig.

ENDAST KÖRLEKTIONER

Ibland vill man bara ta några få körlektioner att kolla av hur man ligger till innan uppkörning och då erbjuder vi en utbildningskontroll hos oss innan ni kör upp på trafikverket. Ni bokar själva erat förarprov hos trafikverket.

RISKUTBILDNING DEL 1

Obligatorisk föreläsning om alkohol-droger-trötthet & andra riskbeteénden i trafiken, även kallad riskettan.

Alla är välkomna att boka in sig på riskutbildning hos oss.
Föreläsningen hålls på trafikskolan och håller på ca 3 1/2 timme.
Anmäl dig genom att maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Ange kurstillfälle-namn-personnummer-adress-telefonnummer på samtliga deltagare.

RISKUTBILDNING DEL 2

Den praktiska delen i riskutbildning för B-körkort även kallad halkbanan, ger dig kunskap om hur halt underlag påverkar din körning och hur du som förare hanterar riskfyllda situationer.

För att kunna tillgodogöra dig och genomföra denna riskutbildning krävs det att du har goda kunskaper i manövrering av bilen. 
Utbildningen genomförs i grupper om fyra elever och ni har med er en intruktör i bilen. Ibland har vi plats kvar i bilen så att även du som är privatist kan åka med. Maila eller ring oss för att kolla efter ledig plats.

ANPASSAD TEORI

Teori kan känns som en tung bit för många, vare sig om man har dyslexi, adhd,add eller andra svårigheter.

Vi har inga lärarledda teorilektioner utan vi hjälper dig så inviduellt vi hinner och kan.
I fjol hade vi en statistik på 90% godkända elever vid 1:a teoriprovsförsöket. En statestik vi är stolta över!